Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2009 16:37

Роббен за 25 млн євро склав компанію Тимощуку

Роббен за 25 млн євро склав компанію Тимощуку

Атакуючий півзахисник збірної Голландії Ар"єн Роббен перейшов з мадридського "Реала" до мюнхенської "Баварії", повідомляє AFP.

25-річний Роббен підписав з німецьким клубом контракт до кінця сезону-2012/13. Офіційно сума трансферу не називається, але за даними іспанських ЗМІ, "Баварія" заплатила за гравця 25 мільйонів євро.

Вже в п"ятницю, 28 серпня, Роббен повинен провести в німецькому клубі перше тренування. Його дебют в "Баварії" може відбутися 29 серпня в матчі четвертого туру чемпіонату Німеччини проти "Вольфсбурга". В перших трьох матчах команда набрала два очки і ділить 14-15-е місце з "Хоффенхаймом".

Роббен починав кар"єру в голландському "Гронінгені", влітку 2002 року перейшов в ПСВ, а в 2004 році став гравцем "Челсі". Влітку 2007 року "Реал" купив голландця за 36 мільйонів євро. Роббен перемагав в чемпіонатах Голландії, Англії та Іспанії.

Крім того, 28 серпня було офіційно оголошено про прощання з "Реалом" ще одного футболіста збірної Голландії Веслі Снейдера.

Він продовжить кар"єру в міланському "Інтері". Італійські ЗМІ пишуть, що "Інтер" заплатив за Снейдера близько 15 мільйонів євро. Літом 2007 року "Реал" купив голландця у "Аякса" за 27 мільйонів євро.

Раніше "Мілан" купив у мадридців ще одного голландця - нападаючого Класа Яна Хунтелара за 15 мільйонів євро.

Таким чином, у складі королівського клубу залишилися три голландці, яким не гарантовано місце в основному складі, - Ройстон Дренте, Рафаель вандер Ваарт і Рууд ван Ністелрой.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Роббен за 25 млн євро склав компанію Тимощуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути