неділя, 24 січня 2010 15:17

Роббен накинувся на лежачого ван Галя (ВІДЕО)

Роббен накинувся на лежачого ван Галя (ВІДЕО)

Півзахисник "Баварії" Ар"єн Роббен в інтерв"ю Bild прокоментував свою реакцію на переможний гол у вчорашньому матчі чемпіонату Німеччини з "Вердером".

Забивши шикарний м"яч зі штрафного, голландець побіг святкувати гол до головного тренера мюнхенців Луї ван Галя. Наставник спробував втекти від футболіста, але спіткнувся і впав. Радісний Роббен кинувся в обійми до лежачого тренера.

"Це виглядало досить дивно з боку. Тренер хотів втекти, але спіткнувся, - сказав Роббен. - Вся команда довго сміялася, коли потім цей момент показали по телевізору". Хавбек пояснив, що побіг до ван Галя, щоб подякувати йому за довіру: у перерві керманич "Баварії" ухвалив рішення, що всі штрафні і кутові на правій половині поля виконуватиме Роббен, а не Бадштубер.

"Так само голи у нас іноді святкує ще і Рібері. Я отримав незначну травму пальця, але головне, що ми виграли", - пожартував ван Галь.

Нагадаємо, мюнхенська "Баварія" здобула перемогу над "Вердером" у виїзному матчі 19-го туру Бундесліги. Матч завершився з рахунком 3:2.

За матеріалами СЭ, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Роббен накинувся на лежачого ван Галя (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути