середа, 03 грудня 2008 19:42

Рінкон прощається з "Корінтіансом" і повертається в "Динамо"

Бразилець Діого Рінкон, який виступав цього сезону за "Корінтіанс", вже знаходиться на шляху до України. Керівництво "Тімао" вирішило не продовжувати оренду гравця.

З "Корінтіансом" Рінкон досяг чимало: став фіналістом Кубка Бразилії, виграв серію B, що забезпечило клубу повернення в когорту найсильніших. Сам Рінкон тепло відзивається про клуб, і особливо про його уболівальників:

"Торсида тут така, як ні в одному іншому місці. Саме тут я зрозумів, що таке пошана. Колись я повернуся до Бразилії завершувати свою кар"єру, "Корінтіанс" здається мені чудовим варіантом для цього", цитує Рінкона terrikon з посиланням на портал Сhico Lang.

"Тімао" орендували Діого Рінкона у київського "Динамо" на початку цього року. Але травма коліна і погана фізична форма не дозволили Рінкону закріпитися в команді. До того ж, у вересні "Корінтіанс" придбав на позицію Рінкона іншого футболіста - операція з переходу 26-річного Дугласа з "Сан-Каетано" обійшлася "Тімао" в цілих 2,5 мільйона євро.

Все це привело до того, що "Корінтіанс" не став продовжувати угоду з "Динамо" з приводу високооплачуваного Рінкона. І тепер Діого повертається в стан київського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Рінкон прощається з "Корінтіансом" і повертається в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути