вівторок, 20 квітня 2010 08:55

Рібері влип у справу з неповнолітніми повіями

 

Півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної Франції з футболу Франк Рібері був допитаний французькою поліцією в якості свідка у справі про зв"язки гравців національної команди країни з неповнолітніми повіями.

"Він відповідав на питання лише як свідок - для нас важливо зупинитися на цьому моменті", - заявила в інтерв"ю AFP адвокат футболіста Софі Боттай.

Раніше судове джерело підтвердило, що французькими слідчими були у тій самій справі допитані двоє гравців національної збірної. Один з них підтвердив, що мав стосунки зі жрицею кохання, проте заявив, що не був обізнаний про її неповноліття.

Як повідомляє газета L`Equipe, третій гравець збірної Франції може бути допитаний у цій справі в найближчі тижні.

Відповідно до заяви адвоката, Рібері був викликаний в поліцію для пояснення своїх стосунків з одним з підозрюваних у зв"язках з дівчиною за викликом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гравець збірної Франції, ім"я якого не називається, звинувачується в тому, що минулого року вступив у статеві зв"язки з неповнолітньою повією.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Рібері влип у справу з неповнолітніми повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути