неділя, 18 квітня 2010 10:45

"Баварія" забила "Ганноверу" сім м"ячів

"Баварія" забила "Ганноверу" сім м"ячів

Не довго раділи фани "Шальке" перебуванню своєї команди на першому місці турнірної таблиці чемпіонату Німеччини з футболу. У завершальному суботньому поєдинку 31-го туру "Баварія" переграла "Ганновер" і повернула собі лідерство.

Відверто кажучи, в аутсайдера Бундесліги було не багато шансів на порятунок, але мало хто міг припустити, що справа закінчиться таким розгромом - 7:0. Для підопічних Луї ван Галя перемога важлива ще й у психологічному плані - не за горами півфінальні поєдинки Ліги чемпіонів проти "Ліона".

Анатолій Тимощук додав собі в статистику, ще один зіграний матч у Бундесліги. Правда, на полі українець з"явився лише на 82-й хвилині, замінивши Швайнштайгера.

Чемпіонат Німеччини

31-й тур

"Баварія" - "Ганновер" - 7:0 (3:0)

Голи: Оліч, 22, 49, Роббен, 30, 50, 90, Мюллер, 44, 62.

"Баварія": Бутт, Лам, Демікеліс, ван Бюйтен, Контенто, ван Боммель, Швайнштайгер (Тимощук, 82), Роббен, Рібері (Гомес, 69), Мюллер, Оліч (Праньїч, 69).

"Ганновер": Фромловітц, Черандоло, Еггіманн, Аггі, К. Шульц (Шлаудрафф, 37), Шмідебах, Баліч, С. Пінту, Джакпа (Рауш, 53), Штайнер (Шахед, 46), Конан Я.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" забила "Ганноверу" сім м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути