середа, 17 червня 2009 12:52

Рібері, Вілья та Ето"О застарі та задорогі для "МЮ"

Рібері, Вілья та Ето"О застарі та задорогі для "МЮ"

Фіналіст Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2008/09 англійський "Манчестер Юнайтед" вирішив не купувати дорогих гравців у віці 26 років і старше.

Таке рішення означає відмову від придбання півзахисника мюнхенської "Баварії" і збірної Франції Франка Рібері, якому у квітні 2009 року виповнилося 26 років.

Рібері міг обійтися "Манчестеру" приблизно в 60 мільйонів фунтів (71 мільйон євро), а в майбутньому перепродати його за таку ж суму навряд чи б вдалося. Те ж саме стосується найкращого бомбардира Євро-2008 27-річного форварда іспанської "Валенсії" Давида Вілью, а також нападаючого "Барселони" Самуеля Ето"О.

Влітку 2009 року "Манчестер" повинен залишити володар "Золотого м"яча" португалець Кріштіану Роналду. Він перейде в мадридський "Реал" за 93,4 мільйона євро. The Guardian підкреслює, що заміну Роналду "МЮ" шукатиме серед молодих гравців.

Зокрема, називається ім"я форварда "Ліона" і збірної Франції 21-річного Каріма Бензема. Крім того, замінити Роналду може півзахисник "Вігана" 23-річний еквадорець Антоніо Валенсія.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рібері, Вілья та Ето"О застарі та задорогі для "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути