Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2013 23:35

Ретро-стиль і вертикальні смуги: "Динамо" презентувало нову форму
18

Сьогодні, 18 липня, київське "Динамо" офіційно презентувало виїзну форму на новий сезон. Захід відбувся на домашній арені киян - "Олімпійському". До журналістів прийшли головний тренер Олег Блохін, віце-президент Олексій Семененко та генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе.

Екіпіровку презентували Денис Гармаш, Мігель Велозу, Дьємерсі Мбокані, Євген Хачеріді, Євген Селін та Андрій Ярмоленко. Футболісти вийшли на подіум у синіх футболках із широкими світлими вертикальними смугами у ретро-стилі. Вузькі горизонтальні смуги розміщені на гетрах.

Розробники форми взяли за основу 1961-й рік, коли "Динамо" вперше в історії стало чемпіоном СРСР. За тодішню команду виступали такі гравці, як Валерій Лобановський, Олег Базилевич, Віктор Каневський, Віктор Серебряников та інші.

Зазначимо, що домашня форма "Динамо" на цей сезон залишиться без змін. Її дизайн буде оновлено наступного літа. А нову екіпіровку для виїзних матчів футболісти одягатимуть найближчі два сезони. Третього комплекту форми у команді не передбачено.

Фахівець зі спортивного маркетингу "Адідас-Україна" Андрій Рябець зазначив, що форма "Динамо" є ексклюзивною.

Дебют нової виїзної екіпіровки пройде в Ужгороді, де "Динамо" зіграє з місцевою "Говерлою". Нагадаємо, у першому турі кияни вдома зіграли внічию з луцькою "Волинню" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Ретро-стиль і вертикальні смуги: "Динамо" презентувало нову форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути