середа, 17 липня 2013 14:24

Ярмоленко зробив тату з іменем сина

Футболіст київського "Динамо" Андрій Ярмоленко зробив собі тату. Фотографію виклав у Twitter. Тепер на правому передпліччі півзахисника написане ім'я сина — Іван латиною та дата його народження римськими цифрами.

"Сделал тату. Что-бы избежать вопросов, что означает и т.д. В честь сына, латиницей написано имя и дата рождения", - підписав фото гравець.

Ярмоленко став батьком 22 травня. Дружина Інна подарувала футболісту здорового малюка зростом 56 см і вагою 3500 г.

Чимало футболістів роблять собі тату з іменами та датами народження своїх рідних. Зокрема, одноклубники Андрія Олександр Алієв (виступає в "Динамо"-2) та Горан Попов (в оренді у "Вест Бромвічі") також "написали" імена дітей на руках.

Додамо, що "Динамо" невдало стартувало у чемпіонаті України. У матчі першого туру кияни зіграли внічию з луцькою "Волинню" — 1:1. Після матчу жоден з футболістів не вийшов у змішану зону, щоб поспілкуватися з журналістами.

"Я можу відповісти за себе. Був дуже засмучений результатом матчу і тим, що далеко не все виходило у мене на полі, - пояснює бойкот ЗМІ Андрій. Пізніше відповідає вболівальникам на критику. - Мені не цікава думка "професіоналів", які будуть мене докоряти тим, що коли я вийшов один на один, не віддав пас. Я сам розберуся. Якщо ти не здатний підтримати команду в період невдач - ти не гідний підтримувати її в момент тріумфу," - написав футболіст.

Нагадаємо, Ярмоленко є віце-капітаном "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко зробив тату з іменем сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути