Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 00:01

"Динамо" подарувало очко "Волині", "Шахтар" піднявся на "Говерлу"
14

Фото: Фото: vk.com

У суботу в рамках стартового першого туру чемпіонату України відбулося чотири матчі.

З поразки розпочали чемпіонат "Карпати". Дебют Олександру Севідову на посту головного тренера львів'ян зіпсували футболісти полтавської "Ворскли", які подарували першу перемогу своєму новому тренеру Василю Сачку.

Рахунок в матчі був відкритий ще в першому таймі. Після флангової атаки гостей і навісу в штрафний Ребенка Савченко в боротьбі з Міщенком зрізав м'яч у свої ворота.

Після перерви після пасу у штрафний Чеснакова свій шанс використав Янузі, який пробив повз голкіпера.

Київське "Динамо" приймало на своєму полі луцьку "Волинь". Лучани відмінно налаштувалися на матч у Києві і вже на другій хвилині відкрили рахунок у матчі. Бікфалві протягнув м'яч по центру майже до самого штрафного і віддав пас на Кінаша, який майстерно перекинув Шовковського. Ще раз воротаря киян ледь не засмутив Бікфалві - його удар зі штрафного прийшовся в штангу.

"Динамо" зуміло відігратися ще в першому таймі. Після масованої атаки господарів, після якої Велозу намагався пробити по воротах, м'яч відскочив до Мбокані і конголезець відкрив рахунок своїм м'ячам у чемпіонаті України. Буквально одразу ж міг відзначитися Ярмоленко, але Неділько врятував "Волинь" від неприємностей.

У кінцівці матчу обидві команди створили по гольовому моменту. Шовковський парирував удар з 35 метрів Шикова, а Дуду влучив у штангу після сольного проходу. На 90-й хвилині гості залишилися вдесятьох після другої жовтої картки, яку Мемешев отримав після того як у боротьбі розбив голову Мбокані.

Донецький "Шахтар" в рідних стінах переграв ужгородську "Говерлу" - 1:0. Команда В'ячеслава Грозного, який дебютував на послу головного тренера ужгородців, справила чемпіону країни гідний опір. У першому таймі "гірники" так і не зуміли відкрити рахунок у матчі.

Відзначитися господарям вдалося на початку другої половини, після того як Гречишкін першим опинився на підборі і хльостким ударом з-за штрафного засмутив воротаря Чурилова.

У другому таймі, крім Фреда, в "Шахтарі" дебютував Фернандо, однак пробув на полі всього 13 хвилин і, отримавши травму, поступився місцем ще одному дебютанту - Факундо Феррейрі.

Крапку в матчі вже на останній хвилині гри поставив Адріано, який реалізував ідеальний пас від Срни.

У заключному матчі суботи зустрілися "Севастополь" і "Чорноморець". Дебютант прем'єр-ліги надав учаснику єврокубків гідний опір і зумів звести матч внічию - 1:1.

Гості першими відкрили рахунок у матчі, після того як арбітр призначив пенальті за гру рукою у штрафному "Севастополя". "Вирок" чітко реалізував Бакай. Відігратися господарі зуміли ще до перерви. Після кутового гол головою забив Ковпак.

Другий тайм пройшов у більш цікавій боротьбі, і у "Севастополя" був момент, щоб забити другий гол, але Кузнєцов не зміг переграти Безотосного. У підсумку нічия - 1:1.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

1 тур

Карпати (Львів) - Ворскла (Полтава) - 0:2

Голи: Савченко, 23 (0:1, автогол); Янузі, 51 (0:2).

Попередження: Гітченко, 38 - Даллку, 24; Міщенко, 45 +2; Ребенок, 82.

Динамо К (Київ) - Волинь (Луцьк) - 1:1

Голи: Кінаш, 2 (0:1); Мбокані, 28 (1:1).

Попередження: Віда, 9; Хачеріді, 75 - Мешешев, 3; Шиков, 32; Шершун, 55; Приндета, 81.

Вилучення: немає - Мешешев, 90 +1.

Шахтар (Донецьк) - Говерла (Ужгород) - 2:0

Голи: Гречишкін, 46 (1:0); Адріано, 89 (2:0).

Попередження: Адріано, 63 - Люлька, 21; Трухін, 77.

Севастополь (Севастополь) - Чорноморець (Одеса) - 1:1

Голи: Бакай, 39 (0:1, пен); Ковпак, 43 (1:1).

Попередження: немає - Джа Джеджу, 22; Бакай, 71.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" подарувало очко "Волині", "Шахтар" піднявся на "Говерлу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути