Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 14:10

"У нас що, одні алкоголіки в команді? - "Динамо" презентувало Тремулінаса
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" офіційно презентувало свого новачка Бенуа Тремулінаса. Футболіст переїхав у Київ з "Бордо". Також на його рахунку три матчі за національну збірну Франції.

27-річний Бенуа виступає на позиції лівого захисника. З "Бордо" виграв всі трофеї Франції — чемпіонат, національний кубок, кубок ліги (двічі) і суперкубок. Контракт з киянами підписаний на чотири роки.

Представлення футболіста пройшло у конференц-залі "Олімпійського" після матчу "Динамо" — "Волинь" (1:1). Тремулінас прийшов до журналістів разом з наставником киян Олегом Блохіним. Спілкувався французькою через перекладача.

- Бенуа, що за історія трапилася з тобою минулого року, коли ти випив і за тобою ганялася поліція? - запитав один із журналістів.

"Хто випив? У нас що, одні алкоголіки в команді? (сміх в залі) Ми алкоголіків накупили. Ура, молодці! До чого вже договорилися - один гуляє, другий п'є (на презентації Дьємерсі Мбокані репортер запитав Блохіна чи він знає, що футболіст разом з Лукманом Аруною порушували спортивний режим, коли виступали за "Монако"). Хороша у нас прес-конференція. Чого не запитали, що саме він пив?" - відповів за свого підопічного Олег Володимирович.

Сам Тремулінас додав, що це всього лише історія з минулого.

Після серії запитань Блохін вручив Бенуа футболку "Динамо". Захисник взяв собі 33-й номер. Це номер департаменту, в якому знаходиться рідне місто Тремулінаса Лормон.

Власне, післяматчеву прес-конференцію Олега Володимировича по стартовому матчу чемпіонату француз дивився у залі. Бенуа роздав свої перші автографи в якості гравця "Динамо" і сфотографувався з охочими. Після закінчення прес-конференції Тремулінас з футболкою у руках залишив стадіон.

Зараз ви читаєте новину «"У нас що, одні алкоголіки в команді? - "Динамо" презентувало Тремулінаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути