субота, 02 березня 2013 19:11

"Реал" удруге за тиждень переміг "Барселону"

Мадридський "Реал" обіграв "Барселону" у домашньому матчі іспанської футбольної Примери.

Зустріч 26-го туру, що пройшла у суботу в Мадриді, закінчилася з рахунком 2:1 на користь команди Жозе Моурінью. Рахунок вже на 6-й хвилині відкрив француз Карім Бензема, який вразив ворота Віктора Вальдеса після точного навісу Альваро Морати. Однак через десять хвилин аргентинець Ліонель Мессі після передачі Дані Алвеса увійшов у штрафний майданчик "Реала" і розстріляв ближній кут Дієго Лопеса - 1:1.

У другому таймі "Реалу" знову вдалося вийти вперед після виконання кутового удару: Лука Модріч точно навісив, а Серхіо Рамос головою переправив м'яч у ворота, встановивши остаточний рахунок у матчі. Вже після фінального свистка суддя дав другу жовту картку голкіперові гостей Вальдесу, вилучивши його з поля.

"Барселона" з 68 очками продовжує лідирувати в турнірній таблиці іспанської Примери, "Реал" має у своєму активі 59 балів і займає друге місце.

"Синьо-гранатові" у наступному матчі 10 березня приймуть "Депортиво", "вершкові" в той же день на виїзді зіграють з "Сельтою", повідомляє "Р-Спорт".

Реал - Барселона 2:1

Голи: Бензема, 6, Рамос, 82 - Мессі, 18

Реал: Дієго Лопес, Ессьєн, Рамос, Варан, Коентрау (Арбелоа, 69), Пепе, Модріч, Кака (Хедіра, 58), Кальєхон, Мората, Бензема (Роналду, 58)

Барселона: Вальдес, Дані Алвеш, Піке, Маскерано, Альба, Бускетс, Тіаго (Тельо, 85), Іньєста, Вілья (Алексіс, 67), Мессі, Педро (Адріано, 77)

Попередження: Рамос, Мората, Арбелоа - Альба, Піке, Тіаго, Дані Алвеш, Іньєста

Вилучення: Вальдес, 90+4

Зараз ви читаєте новину «"Реал" удруге за тиждень переміг "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути