понеділок, 27 серпня 2012 13:40

"Реал" підписав Луку Модріча за 42 мільйони євро

"Реал" підписав Луку Модріча за 42 мільйони євро
Лука Модріч підпише з "Реалом" п'ятирічний контракт ФОТО: hotsport.ua

Мадридський футбольний клуб "Реал" придбав півзахисника лондонського "Тоттенхема" і збірної Хорватії Луку Модріча. Про це повідомляє офіційний сайт чемпіонів Іспанії.

За відомостями порталу Goal.com, трансфер 26-річного Модріча обійшовся "Реалу" в 33 мільйони фунтів стерлінгів (близько 42 мільйонів євро). Найближчим часом хорват пройде медичне обстеження, після чого підпише п'ятирічний контракт.

Модріч виступав у "Тоттенхемі" з 2008 року, куди перейшов із загребського "Динамо". За цей час півзахисник провів за лондонців 160 матчів, в яких забив 17 голів. З 2006 року Модріч регулярно викликається в збірну Хорватії. У складі національної команди він взяв участь в чемпіонаті світу 2006 року і в двох європейських першостях (у 2008 і 2012 роках).

Мадридський "Реал" після двох турів чемпіонату Іспанії набрав одне очко. Підопічні Жозе Моурінью розташовуються на 15-му місці, відстаючи від головного конкурента - "Барселони" на п'ять очок.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" підписав Луку Модріча за 42 мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути