вівторок, 30 вересня 2008 12:48

"Реал" боїться російської їжі

Керівництво мадридського "Реалу", поспілкувавшись зі своїми кухарями та дієтологами, прийняло рішення відмовитися від м"ясних продуктів які запропонував готелі "Нєвський Палас", в якому проживає королівський клуб напередодні матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти пітерського "Зеніту".

Королівський клуб вирішив залишити в меню лише рибні продукти та курку, відмовившись від свинини, яловичини та баранини. Мадридські експерти у сфері харчування порадили обмежити вживання м"яса в Північній столиці, побоюючись можливого отруєння. На їх думку, рибним продуктам у Санкт-Петербурзі можна довіряти, оскільки можна не сумніватися в їх свіжості, а що стосується тваринного м"яса, то іспанці серйозно занепокоєні його якістю. Особливо після того, як в "галактікос" дізналися про те, що в Росії не раз були виявлені різні сорти замороженого м"яса, яке вже не перший рік зберігалося в холодильних камерах.

ЦСКА

Масла у вогонь підлив і неприємний випадок з п"ятьма футболістами ЦСКА, які, приїхавши до Санкт-Петербургу минулого тижня для зустрічі з чемпіонами Росії в черговому турі національної першості, отруїлися перед важливим поєдинком. Нагадаємо, що тоді отруїлися Євгеній Алдонін, Ігор Акінфеєв, Юрій Жирков, Дейвідас Шемберас, а Василь Березуцький й зовсім не зміг з"явитися на полі.

"LIFE.RU"

Зараз ви читаєте новину «"Реал" боїться російської їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути