Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 11:31

Рауль винайшов спосіб боротьби з втомою і мріє про Євро-2008

Капітан мадридського "Реала" Рауль Гонсалес в інтерв"ю заявив, що сподівається отримати виклик в національну збірну Іспанії і поїхати в її складі на чемпіонат Європи-2008.

- Я розумію, що отримати виклик  в збірну мені буде дуже важко, але я сподіваюся на це. Я в непоганій формі, постійно тренуюся, але у мене зараз багато конкурентів, які успішно виступають. Упевнений, що Луіс Арагонес вибере тільки самих кращих футболістів, які зуміють виступити гідно, - сказав екс-капітан іспанської національної дружини.

Тим часом, Рауль Гонсалес обладнав в своєму будинку спеціальну "кисневу" кімнату, яка допомагає йому уповільнити процеси старіння організму і швидше відновлюватися після напружених матчів. У цій кімнаті рівень кисню в повітрі понижений, а рівень азоту підвищений, що створює ефект високогір"я.

В результаті кисень всмоктується організмом значно швидше, що дозволяє збільшити рівень гемоглобіну і боротися з втомою. Зазвичай "кисневий допінг" застосовує велогонщики перед гірськими етапами і бігуни-марафонці. Використання подібного методу дозволяє Раулю підтримувати своє функціональне перебування на високому рівні. З початку нинішнього сезону 30-річний капітан "Реала" провів на полі більше часу, ніж будь-який інший футболіст команди.

Медичні експерти відзначають, що використання подібного методу відновлення організму абсолютно законне, проте іспанські журналісти, які спробували з"ясувати у Рауля подробиці функціонування кімнати, підкреслили, що футболіст відмовився повідомити деталі, інформує www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Рауль винайшов спосіб боротьби з втомою і мріє про Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути