пʼятниця, 29 червня 2012 20:13

Рамос і Фабрегас прийшли неголеними на київську прес-конференцію
6

Сеск Фабрегас і Серхіо Рамос на прес-конференції у Києві
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 29 червня, двоє футболістів збірної Іспанії Серхіо Рамос та Сеск Фабрегас зустрілися з журналістами у конференц-залі стадіону "Динамо". Команда ще вчора прилетіла в Київ, де готується до фіналу Євро проти Італії. О 19:00 іспанці проведуть закрите тренуванні на полі динамівської арени.

За 10 хвилин до початку прес-конференції біля службового входу на стадіон стоїть неголений чоловік у чорних окулярах. Охоронці не пускають його. Вимагають показати акредитацію.

"А що без неї не можна? У мене її не має, - каже чоловік англійською. - Я прилетів з Мальти подивитися футбол. Добирався у Київ три години з пересадкою у Франкфурті. В Україні дуже красиві дівчата. Тому багато літніх мальтійців їдуть сюди і повертаються додому вже не самі", - розповідає Джуліан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми хочемо поїхати з Києва чемпіонами" - Рамос

До входу підходять двоє іспанців. Один несе величезну сумку. Інший тягне по асфальту металевий ящик на коліщатках.

"Ми з федерації футболу Іспанії. Маємо підготувати все до початку прес-конференції", - пояснюють охоронцям. Ті пропускають їх без акредитацій.

Показую іспанцям сходи, якій ведуть у конференц-зал. Ті розчаровано дивляться на свій багаж. Коли бачать ще одні сходи вже усередині будівлі розгублено переглядаються між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фабрегас виділив шістьох футболістів у збірній Італії

У залі чоловіки розгортають каркас, на який чіпляють банер з рекламою та емблемою іспанської федерації футболу. На стіл ставлять чотири невеликих екрани з рекламними логотипами. Я навіть збилась з рахунку поки рахувала їх загальну кількість. Зображення на екранах постійно змінювалися.

Футболісти запізнилися на 10 хвилин. Коли Рамос та Фабрегас зайшли у зал їх відразу обступили фотографи. Дехто заради вдалого кадру ледь на стіл не виліз. Двоє навіть добрих десять хвилин стояли навколішки перед гравцями.

Вільних місць у конференц-залі взагалі не було. 99% з присутніх репортерів представляли зарубіжні ЗМІ: дуже багато іспанців, трохи італійців, німців, англійців, китайців. 1% (а може і менше) були українцями. Прес-конференція тривала трохи більше, ніж 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер дідусь дівчини Касільяса

Видно, що футболісти часто відвідують подібні заходи. І Серхіо, і Сеск вміють красиво говорити. Звичайно не без загальних фраз, але це у них якось щиро виходить.

Ще одна цікава деталь. Рамос з "Реала" і Фабрегас, який представляє "Барселону", виглядали дуже гармонійно разом. Один із журналістів запитав про форму Андреаса Іньєсти. Сеск відповів, що у нього був важкий сезон, часто дошкуляли травми, але він у чудовій формі. Інший репортер вже почав задавати своє питання, але Серхіо його зупинив і додав своїх кілька слів про Іньєсту. Гравець "Реала" всяко хвалив футболіста "Барселони". Схоже, з мікрокліматом у збірної Іспанії повний порядок. До речі, обидва були неголеними. На фарт? Можливо, просто не встигли.

"Те, що на прес-конференцію прийшов Фабрегас означає, що він точно вийде у стартовому складі Іспанії у фіналі?", - запитує німецький журналіст іспанського колегу. - "У Німеччині так прийнято".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Іспанії в серії пенальті обіграла Португалію і вийшла в фінал Євро

"Не обов'язково. Обидва добре відіграли з Португалією. Можливо, тому їх і вибрали", - відповідає іспанець.

"А Негредо знову з'явиться з перших хвилин?", - продовжує німець.

"О, цього ніхто не знає. Хіба сам дель Боске", - сміється іспанський репортер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Євро-2012 буде судити арбітр фіналу останньої Ліги чемпіонів

Після прес-конференції іноземні журналісти розглядають динамівські кубки і фотографують пам'ятник футболістів київського "Динамо", які загинули в роки Великої Вітчизняної війни.

Нагадаємо, 1 липня у фіналі Євро-2012 зіграють збірні Іспанії та Італії. Матч пройде на НСК "Олімпійський" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Рамос і Фабрегас прийшли неголеними на київську прес-конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути