вівторок, 09 жовтня 2012 09:45

Ракицький не зіграє з Молдовою та Чорногорією

Ракицький не зіграє з Молдовою та Чорногорією
У Ракицького запалення ахіллового сухожилля. Фото: faeri.ru

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький не готуватиметься у складі збірної України до матчів кваліфікації ЧС-2014 з Молдовою (12 жовтня) і Чорногорією (16 жовтня), повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Ракицький, у якого діагностовано запалення ахіллового сухожилля, вчора ввечері прибув у Конча-Заспу з результатами обстеження, які підтвердили його проблему.

Після бесіди з гравцем в. о. наставника збірної Андрій Баль прийняв рішення не залучати футболіста до жовтневих ігор. Для подальшого лікування, яке, як очікується, займе від двох тижнів до місяця, Ракицький повернувся в Донецьк.

Також не включений в заявку "Шахтаря" на недільний матч з "Металістом" Марко Девіч, у якого після гострої респіраторної вірусної інфекції загострився гайморит, сьогодні вранці все ж таки приєднається до збірної.

Медичний штаб спробує вилікувати футболіста в найкоротші терміни, щоб він зіграв якщо не з Молдовою, то з Чорногорією. З такою самою проблемою Девіч зіткнувся під час чемпіонату Європи - і успішно її вирішив.

Зараз ви читаєте новину «Ракицький не зіграє з Молдовою та Чорногорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути