Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 09:31

Райкконен націлився на перемогу на Гран-прі Австралії

"Феррарі" цього року знову в числі фаворитів "Формули-1". Новий болід італійської стайні F2008 вразив усіх своєю швидкістю на тестах. Залишилося дізнатися, як він проявить себе у бойових умовах Гран-прі Австралії.

Минулого року, в Мельбурні, Кімі Райкконен завоював свою першу перемогу в першій же гонці за кермом яскраво-червоного боліда. І фін не проти повторити це досягнення і в цей уїкенд.
- Я гонщик і моя робота виступати в гонках. І мені вона подобається. Я чекаю не дочекаюся старту нового сезону. Упевнений, що ми приїдемо до Мельбурна з однією з найсильніших машин. F2008 зробив значний крок вперед у порівнянні зі своїм попередником. Робота на зимових тестах це довела. Мені подобається виступати в Мельбурні, минулого року я добився тут неймовірної перемоги. Через те, що траса використовується лише раз на рік, у перший день вона буде дуже слизькою, і найскладнішим для пілотів у цих умовах буде пристосуватися до гальмування без електроніки. Проте, ми багато працювали над цим компонентом на тестах, і думаю, що зможемо швидко адаптуватися. Минулого року, "Феррарі" домінувала тут впродовж усього уікенду, завоювавши в результаті поул і перемогу. Дуже важливо почати сезон з хорошого результату. У 2007-му нам це вдалося, проте потім ми все-таки трохи відстали від наших конкурентів. Мені б дуже хотілося виграти тут і цього разу, - сказав Кімі.

www.f1-world.ru

Зараз ви читаєте новину «Райкконен націлився на перемогу на Гран-прі Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути