середа, 09 квітня 2008 14:18

Райкаард: спробуємо нав"язати "Шальке" свій план гри

Тренер іспанської "Барселони" Франк Райкаард чекає, що у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з німецьким "Шальке" на "Камп Ноу" зіткнуться два абсолютно разних футбольних стилі. Каталонці на своєму полі спробують розвинути мінімальну перевагу, здобуту в Німеччині, і вийти в півфінал.

Голландець визнає, що минулого тижня "Барса" змогла перемогти в гостях з рахунком 1:0, оскільки суперник був зайнятий тим, що нащупував слабкі місця каталонців.

- Я дійсно вважаю "Шальке" дуже цікавим суперником. "Шальке" ефективно грає в німецькій першості і дуже сильний фізично. Отже нас чекає справжнє випробування. "Шальке" спробує нав"язати нам прямолінійний футбол, який ми бачили в другому таймі матчу в Гельзенкирхені. Щоб захищатися проти нього, нам буде потрібна бездоганна зібраність, - заявив Райкаард.

- Наша футбольна філософія відрізняється від філософії футболу "Шальке" практично у всьому, - продовжив голландець. - Боротися з нею можна, нав"язавши суперникові наш план гри.

Сьогодні о 21 годині 45 хвилин за київським часом "Барса" вийде на полі без травмованих Ліонеля Мессі, Роналдіньо і Деку. Зате Рафаель Маркес минулого тижня повернувся на поле після перебування в лазареті і продовжує набирати форму. Швидше за все, в середу вечером він зможе допомогти своїй команді.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Райкаард: спробуємо нав"язати "Шальке" свій план гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути