понеділок, 12 березня 2007 17:53

Райкаард може змінити Анчелотті на посту головного тренера "Мілана"

 

Після закінчення поточного сезону головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті може поступитися своїм постом Франку Райкаарду, 44 роки, що може залишити "Барселону", повідомляє channel 4..

Контракт голландця з каталонським клубом закінчується в 2008 році, проте містить пункт, за яким Райкаард може розірвати договір вже в червні цього року. За інформацією італійських джерел, керівництво "Мілана" незадоволене роботою Анчелотті цього сезону, а недільна поразка від "Інтера" лише підсилила негативне відношення до тренера.

- Я хотів би працювати в "Мілані" протягом довгих років, але чудово усвідомлюю реалії сучасного футболу. Я знаю, що моє майбутнє залежить від результатів, і упевнений, що зможу досягти поставлених цілей, - прокоментував ситуацію сам Анчелотті.

Райкаарду "Мілан" близький ще й тому, що в 1988-1993 він був один з лідерів команди, вигравши з нею як гравець Серію А, Лігу Чемпіонів, Суперкубок Європи, Міжконтинентальний кубок (всі турніри - двічі).

Зараз ви читаєте новину «Райкаард може змінити Анчелотті на посту головного тренера "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути