понеділок, 25 серпня 2008 15:50

Рахункова палата РФ проведе розслідування у справі про продаж Данні у "Зеніт"

Вболівальники московського футбольного клубу "Динамо" звернулися до Рахункової палати РФ з проханням провести розслідування продажу лідера команди португальця Данні в "Зеніт", повідомляє "Інтерфакс". Пітерський клуб придбав півзахисника за 30 мільйонів євро, що є рекордною сумою для російського футболу.

Лист уболівальників з проханням почати розслідування був направлений на адресу голови Рахункової палати Сергія Степашина, який також є головою опікунської ради футбольного клубу "Динамо". Прихильники московської команди вважають, що "Зеніт" намагається послабити одного з конкурентів "неспортивними і неджентльменськими методами".

У листі нагадується, що генеральним спонсором "Зенітом" є державна компанія "Газпром". Уболівальники вважають, що необхідно з"ясувати, чому засоби, отримані від продажу сировинних ресурсів, витрачаються керівництвом "Зеніту" "настільки вільно". 
Зараз ви читаєте новину «Рахункова палата РФ проведе розслідування у справі про продаж Данні у "Зеніт" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути