Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2011 16:14

Рабинович охолоне і визначиться з головним тренером "Арсеналу"

Рабинович охолоне і визначиться з головним тренером "Арсеналу"

Увечері 23 травня, у програмі "Українські Пристрасті" на 5-му каналі гість програми "Савік Шустер Студіос", президент ФК "Арсенал" Вадим Рабинович прокоментував ситуацію в клубі.

"Я для себе і для гравців взяв таку своєрідну паузу до 12-го числа ... Боюся, що оргвисновки будуть, тому що команда зобов'язана була в цьому сезоні проходити бар'єр в єврокубки, у неї були сили для цього... Провал у нас стався - незрозумілий абсолютно - немає у нас відповіді на це питання: у тренера немає відповіді, у мене немає відповіді", - підкреслив Вадим Рабинович.

"Напевно, все це потихеньку доведеться міняти. Я з гравцями та тренерами розмовляв перед останнім матчем з "Динамо", і вони мене теж розуміють. Скажу вам відверто, сьогодні (мова йде про 23 травня) ми провели збори команди, довго розмовляли. До 12-го числа хлопці пішли відпочивати. Після відпустки вони прийдуть - і я їм скажу, хто буде тренувати "Арсенал"... "

"Чи буде зміна тренера? Повторюся, 12-го числа я прийму рішення, хто буде тренувати команду. Я дуже гаряча людина, мені треба охолонути трохи, тому до 12-го червня я сам трохи остуджу себе", - підсумував президент "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «Рабинович охолоне і визначиться з головним тренером "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути