неділя, 17 жовтня 2010 20:31

"Зоря" зіпсувала дебют Хуанде Рамосу у "Дніпрі"

"Зоря" зіпсувала дебют Хуанде Рамосу у "Дніпрі"
У неділі, 17 жовтня 13-й тур української Прем'єр-ліги завершував поєдинок у Дніпропетровську, в якому "Дніпро" під керівництвом нового тренера приймав "Зорю".

Вже в дебюті зустрічі "Зоря" показала Хуанде Рамосу, що легко йому не буде. Білий легко обіграв Лобжанідзе, накинув м'яч на лінію воротарського майданчика, де з-за спини Мандзюка вирвався Лазарович та головою розстріляв ворота Лаштувки.

Перший небезпечний момент біля воріт Шуста створив Коноплянка на 10-й хвилині, який пробив у падінні через себе з лінії штрафного, але м'яч пройшов поряд з дев'яткою. Через дві хвилини Калиниченко стріляв з середньої дистанції - також неточно.

На 21-й хвилині команди обмінялися гострими випадами. Спочатку Калиниченко зі штрафного віддав пас під удар Ротаню, але м'яч полетів точно в руки Шусту. У відповідь Мандзюк подарував м'яч Лазаровичу, але той подібного не чекав і пробив прямо в Лаштувку.

На 28-й хвилині "Дніпро" зрівняв рахунок. Калиниченко, як в минулі роки, видав розкішну передачу на Гоменюка, тому залишалося тільки пробити повз голкіпера.

Незабаром Шуст виручив свою команду після ударів Селезньова та Ротаня в одній атаці. Варто відзначити, що "Дніпро" у першому таймі грає на дуже високих швидкостях, що часто ставить у глухий кут луганських захисників. На 39-й хвилині Назаренко забив гол після елегантної комбінації у виконанні Ротаня і Селезньова, але арбітр зафіксував досить спірний офсайд. Варто відзначити, що дніпропетровці ще жодного разу не апелювали до суддівській бригади.

Закінчився перший тайм потужним ударом Калиниченка з-за меж штрафного майданчика, але знову вище всяких похвал зіграв Шуст.

Друга половина гри почалася з двох замін у "Дніпра": Рамос зняв з гри дуже корисного Калиниченка і випустив Льопу, а Алсідес змінив Лобжанідзе. На 52-й хвилині знову Шуст був змушений демонструвати всю свою майстернісьі - це Конопляка класно пробив штрафний метрів з 30-ти.

"Зорі" в порівнянні з першим таймом вдалося вирівняти гру. "Дніпро", звичайно, продовжив створювати гострі моменти, але не з такою регулярністю, як раніше. Міг забити Селезньов, але спочатку впевнено зіграв Шуст, а потім форвард віддав невдалу передачу на Льопу. На рахунку "Зорі" вихід 5 в 3 і втрата м'яча Лазаровичем.

Десь з 75-й хвилині стало видно, що дніпропетровці вичерпали всі сили. В атаках вже не було жвавості і думки, а напівмоменти вдавалося створювати завдяки індивідуальній майстерності. На 89-й хвилині незважаючи на всі проблеми Гладкий міг принести перемогу "Дніпру", але із забійної позиції пробив над поперечиною. На тому й закінчили.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга. 13-й тур

Дніпро - Зоря - 1:1

Голи: Гоменюк (28) - Лазарович (3)

Дніпро: Лаштувка - Лобжанідзе (Алсідес, 46), Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Ротань, Назаренко, Калиниченко (Льопа, 46), Гоменюк (Гладкий, 79), Коноплянка, Селезньов

Тренер: Хуанде Рамос

Зоря: Шуст - Тесак, Єзерський, Шевчук (Картушов, 40), Полянський, Каменюка, Семененко, Ємельянов, Білий, Фомін, Лазарович

Тренер: Анатолій Чанцев

Попередження: Лобжанідзе (18); Ротань (40); Льопа (58) - Семененко (16); Шевчук (19); Лазарович (75)
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"Зоря" зіпсувала дебют Хуанде Рамосу у "Дніпрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути