Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 09:30

"Зі мною ніхто не говорив, але дуже хочу грати у Сьоміна" - Алієв

"Зі мною ніхто не говорив, але дуже хочу грати у Сьоміна" - Алієв

Історія з переходом в московський "Локомотив" атакуючого півзахисника київського "Динамо" 24-річного Олександра Алієва вчора отримала продовження.

Поки сам гравець відпочиває у відпустці на екзотичних островах, клуби офіційно підтвердили, що почали переговори з приводу потенційного трансферу, який сам Алієв в інтерв"ю російським і українським ЗМІ вже назвав завершеним.

- Вчора ми одержали лист від "Локомотива" з пропозицією по трансферу Алієва, - розповів президент київського "Динамо" Ігор Суркіс. - Фактично ми вже домовилися про фінансову сторону питання, залишилося врегулювати деталі. Сума трансферу складає близько 8 мільйонів євро. Що стосується самого гравця, то я поінформував Сашу, і м"яч, як говорять, тепер на половині поля "Локомотива" - вони повинні зробити якісь кроки. Я дав добро на цей перехід, і представники "Динамо" почали займатися цим трансфером.

Найцікавіше, що представники "Локомотива" поки не поспішають розкривати козирі і стверджують, що ніяких офіційних пропозиція з приводу Алієва ще не робили.

- Поки не можу вас потішити новою інформацією з цього питання, - розповів президент "залізничників" Микола Наумов. - Сподіваємося, що все вирішиться до Нового року. Не виключаю, що в понеділок або вівторок наступного тижня з"явиться якась ясність.

Одним з каменів спотикання для "Локо" є поки що не затверджений бюджет наступного року, до того ж, за словами все того ж Наумова, трансферний період ледве почався, і ще є час для підсилення складу.

"Спорту" вдалося зв"язатися з Алієвим, повідомивши потенційному "залізничникові" останні новини про його перехід.

- Чесно кажучи, тільки від вас зараз дізнаюся, що "Локомотив" прислав "Динамо" якийсь офіційний лист, - із здивуванням говорить Олександр. - Зі мною поки ніхто не зв"язувався і нічого не говорив. Але я як і раніше можу сказати, що дуже хотів би грати у свого тренера Юрія Павловича Сьоміна.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Зі мною ніхто не говорив, але дуже хочу грати у Сьоміна" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути