вівторок, 18 листопада 2008 10:08

"Зеніт" знайшов претендента на місце Тимощука

"Зеніт" знайшов претендента на місце Тимощука

Пітерський "Зеніт" зробив пропозицію про умови особистого контракту півзахисникові московського "Динамо" та збірної Росії з футболу Ігорю Сємшову. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Якщо гравець прийме пропозицію, його зарплата виросте майже в два рази.

У складі "Зеніта" Сємшов може замінити на позиції центрального півзахисника нинішнього капітана команди Анатолія Тимощука, який недавно виявив бажання залишити пітерський клуб.

У контракті 30-річного футболіста з "Динамо" прописана сума відступних (за даними видання, вона складає близько восьми мільйонів євро), при виплаті яких керівництво московського клубу не зможе перешкодити переходу гравця.

Раніше інтерес до Сємшова виявляли чемпіон Росії казанський "Рубін", а також московський "Спартак". Сам футболіст визнав, що у нього є пропозиції, але відзначив, що спочатку поговорить з керівництвом "Динамо".

Термін угоди Семшова з "Динамо" закінчується в кінці 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" знайшов претендента на місце Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути