понеділок, 17 листопада 2008 19:04

"Тимощук хоче піти, про що й сказав президенту клубу" - Сарсанія

До наступної осені "Зеніт" цілком може залишитися без свого капітана Анатолія Тимощука, який днями натякнув про те, що хоче залишити пітерський клуб. "Я все для себе вирішив, але вам про це рішення не скажу", - ухильно сказав Тимощук журналістам.

- Тимощук вирішив не продовжувати контракт з клубом, - підтвердив припущення радник президента "Зеніту" по трансферній політиці Костянтин Сарсанія. - Анатолій хоче піти, про що й сказав президентові Олександру Дюкову.

- Але українець говорив, що клуб не пропонував йому нового контракту.

- Пікіровок в пресі з гравцем я влаштовувати не почну, але новий контракт ми йому все-таки пропонували. Причому контракт дуже хороший. Проте гравця це не влаштувало. І знову покращувати умови договору клуб не буде. Просто немає сенсу - справа-то вже не в грошах. Тимощук, напевно, твердо вирішив спробувати себе в сильному західному клубі.

- До речі, а для чого зараз знадобилося в терміновому порядку намагатися продовжити контракт з гравцем? Адже він діятиме ще два з половиною роки - до середини 2011-го!

- Вся справа в пункті контракту, який почне діяти наступної весни: за ним Анатолій може піти в інший клуб за певну суму грошей (сам Сарсанія раніше говорив про 14 мільйонів євро ). Продовжи Тимощук контракт з клубом зараз, цей пункт просто зник би з нового договору.

- І як тепер розвиватиметься ситуація?

- Можливо, Тимощук піде з клубу вже взимку. Але якщо він хоче піти зараз, то з "Зенітом" повинні вступити в переговори його покупці. Поки ж ніхто не вступав. Отже, найімовірніше, Анатолій піде в літнє трансферне вікно, коли і почне діяти спецпункт його контракту.

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук хоче піти, про що й сказав президенту клубу" - Сарсанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути