середа, 07 жовтня 2009 16:12

"Зараз формується нова збірна України" - Суркіс

"Зараз формується нова збірна України" - Суркіс

Сьогодні, 7 жовтня, в Будинку футболу відбувся брифінг за участю директора Євро-2012 Мартіна Каллена, президента Федерації футболу України Григорія Суркіса та керівника Місцевого організаційного комітету в Україні Маркіяна Лубківського.

Після брифінгу Григорій Суркіс висловив впевненість, що Україна виконає перед УЄФА всі зобов"язання і буде представлена на Євро-2012 чотирма містами.

- Я не буду коментувати, те що було відкоментовано паном Платіні після виконкому УЄФА 13 травня в Бухаресті. Він чітко сказав і надіслав нам інструкції. У нас сьогодні є досить часу, щоб виконати ці зобов"язання. Зараз я в повній мірі можу казати те, що 30 листопада ми будемо відповідати тим критеріям, на які розраховує виконком УЄФА. Це дасть змогу моїм колегам прийняти рішення, що формат турніру буде 4 на 4.

Також президент ФФУ поділився своїми думками стосовно суботньої гри проти Англії та шансів збірної України зіграти на ЧС-2010.

- За два тури до закінчення відбірного турніру ми претендуємо на потрапляння в плей-офф. З іншого боку ви можете мене запитати: гра вам симпатизує? Можливо, ні. Є нові гравці, які тільки починають свій шлях у збірній. Хто міг припустити, що травмуються Чигринський, Михалик, Алієв, що в поле зору тренера потраплять молоді гравці, які ще не нюхали пороху. Якщо відверто, то зараз відбувається становлення нової збірної. Наскільки цей процес є болісним – це вже інша справа. Якщо б ми перемогли у матчі з Білорусією, то вже зараз, незалежно від результатів матчів з Англією та Андоррою, ми б готувалися до плей-офф, але таке футбольне життя. Нам треба пройти через ці іспити, дістатися до плей-офф і перемогти на цій стадії. Таким чином ми і потрапимо на чемпіонат світу в ПАР.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зараз формується нова збірна України" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути