вівторок, 24 листопада 2009 17:30

"Заради збірної Блохін готовий стрибнути під танк" - Заяєв

"Заради збірної Блохін готовий стрибнути під танк" - Заяєв

Заслужений тренер країни Анатолій Заяєв прокоментував виданню "Наш Век" заяву Григорія Суркіса про те, що у національної команди незабаром буде новий наставник.

- У збірної України немає вибору, - почав фахівець. - Національній команді потрібна людина з ім"ям, і така людина у нас сьогодні тільки одна - це Олег Блохін. Кандидатура Мирона Маркевича не підходить, інших - теж. Олег Блохін довів, що створений для цієї команди, коли блискуче вивів її на чемпіонат світу 2006 року.

Після цього, правда, він зробив помилку: коли нам у відборі до Євро-2008 попалися Італія і Франція, він відразу сказав, що протистояти їм буде дуже важко. Узяв собі, таким чином, "відпустку", тому ми і програли ту битву, тому що у футболі потрібно завжди вірити в свої сили і завжди ставити максимальні завдання, - впевнений Анатолій Заяєв.

Заслужений тренер зізнався, що всіляко наполягає на кандидатурі Олега Блохіна.

- Це моя ініціатива, яку я готовий захищати перед Григорієм Суркісом, - зізнався він. - Правда, ми пам"ятаємо, як Олег Блохін йшов зі збірної. Він хотів контракт до 2012 року, а ФФУ пропонувала йому угоду до 2010 року. Можливо, у цього тренера залишилася якась образа. Але вона зробить його тільки злішим!

Я спілкувався з ним недавно, бачив, як він рветься працювати, скільки в ньому енергії, величезного бажання! Та заради збірної Олег Блохін готовий стрибнути під танк! Упевнений, що він ще не сказав свого останнього слова в головній команді країни, і якщо знову очолить збірну, зробить добротну команду для Євро-2012, - сказав у підсумку Заяєв.

Зараз ви читаєте новину «"Заради збірної Блохін готовий стрибнути під танк" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути