середа, 21 жовтня 2009 09:20

"Закономірним результатом була б перемога "Барселони" - Хаві

"Закономірним результатом була б перемога "Барселони" - Хаві

Півзахисник "Барселони" Хаві, який в матчі Ліги чемпіонів з казанським "Рубіном" був капітаном команди, назвав перемогу російського клубу незаслуженою. Зустріч, що відбулася 20 жовтня в Іспанії, завершилася з рахунком 2:1 на користь "Рубіна", але Хаві вважає, що закономірним результатом була б перемога "Барселони", повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами півзахисника, його команді не пощастило на початку зустрічі, коли гравець "Рубіна" Олександр Рязанцев забив перший гол. Хаві вважає, що надалі "Барселоні" було складно грати проти суперника, який весь час захищався.

Гравець іспанської команди нагадав, що вирішальний гол (за рахунку 1:1) "Рубін" забив в контратаці. Хаві додав, що дев"ять з десяти таких матчів його команда виграє.

"Рубін" і "Барселона" виступають в групі F Ліги чемпіонів разом з міланським "Інтером" і київським "Динамо". 20 жовтня "Інтер" і "Динамо" в Італії зіграли внічию (2:2). Після трьох турів "Барселона", "Динамо" і "Рубін" набрали по чотири очки, а "Інтер" - три.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Закономірним результатом була б перемога "Барселони" - Хаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути