середа, 21 жовтня 2009 08:58

"В нашій групі абсолютна рівновага" - Моуріньо

"В нашій групі абсолютна рівновага" - Моуріньо

Матч третього туру Ліги Чемпіонів "Інтер" - "Динамо" закінчився з рахунком 2:2. Вашій увазі післяматчева прес-конференція Жозе Моуріньо.

- Можна стверджувати, що "Динамо" набагато сильніше "Дженоа"? Не було в "Інтера"" недооцінки суперника напередодні сьогоднішнього матчу?

- Матчі всі різні. Ми ж чудово знали, що "Динамо" дуже сильна команда, і з самого початку дуже високо оцінили суперника.

- Кого б ви назвали фаворитом групи на даний момент?

- Я не можу говорити за інших. Можу лише говорити за свою команду. У нас прекрасне становище і хороші шанси кваліфікуватися в плей-офф, адже попереду ще достатньо матчів.

- Як би ви оцінили гру Шевченка?

- Мене Шевченко не здивував, я чекав від нього саме такої гри. Я проглядав останні матчі "Динамо" і можу стверджувати, що від гри до гри він грає все краще. Він в хорошій фізичній формі, у нього відмінна швидкість. Андрій почав грати набагато краще, ніж останніми роками. Я дійсно дуже радий за нього.

- Чи чекали ви, що після трьох матчів групового турніру у вас буде лише три очки?

- Звичайно, я не чекав такого. З іншого боку всі знали, що наша група дуже сильна, і як нам, так і нашим опонентам дуже не пощастило в цьому плані. Кожен з нас має шанси на вихід в плей-офф турніру. У будь-якому випадку, все ще попереду і зараз всі знаходяться практично в рівних умовах.

- Чи можна говорити про процентне співвідношення шансів команд на продовження боротьби на стадії плей-офф?

- Найголовніше, що наш підхід до сьогоднішньої гри був позитивним. Ми грали як єдина команда. Про помилки, які природно були, я говорити зараз не буду. Після сьогоднішніх матчів в нашій групі абсолютна рівновага. Багато хто здивувався перемозі "Рубіна" в Барселоні, але цей результат лише підтверджує мої попередні слова. І матч "Динамо" з "Барселоною" буде дійсно визначальним. Ми тричі грали внічию, але сьогоднішня для нас найприкріша. Спочатку ми грали не з ким-небудь, а з "Барселоною", з "Рубіном" матч проходив на виїзді, а сьогодні ми були зобов"язані вигравати. У Києві нас чекає важкий матч, втім, як і для киян. До наступного матчу напевно повернуться у стрій Міліто і Балотеллі, можливо також зможе грати Мотта.

- Як і минулого року, в "Інтер" дуже добре грає в чемпіонаті, а ось в Лізі чемпіонів виступає не так, як того чекають від команди. Можливо, це пов"язано з психологічними проблемами?

- Почекайте трохи, ми зіграли тільки половину матчів. Поки ми можемо судити лише по кількості зіграних матчів. Ми провели три матчі, але нам треба провести ще стільки ж. Все-таки, я впевнений, що нам вдасться подолати груповий турнір.

- Перемога "Рубіна" в Барселоні вас засмутила чи, навпаки, втішила?

- Я не можу сказати однозначно, втішив або засмутив мене результат матчу в Барселоні. Я можу говорити лише про себе і про матчі своєї команди. Природно, цей результат позитивний для всіх команд нашого квартету, окрім "Барселони". Таким чином, ця група стає відкритою - до останнього туру не буде відомо, хто займе перші два місця. З цієї точки зору можу сказати, що я зрадів перемозі "Рубіна".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"В нашій групі абсолютна рівновага" - Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути