середа, 21 жовтня 2009 08:48

"Шкодую, що ми зіграли внічию" - Газзаєв

"Шкодую, що ми зіграли внічию" - Газзаєв

Матч третього туру Ліги Чемпіонів "Інтер" - "Динамо" закінчився з рахунком 2:2. Вашій увазі післяматчева прес-конференція Валерія Газзаєва.

- Звичайно, я задоволений грою команди, але якоюсь мірою мені здається, що успіх повинен був бути на нашій стороні. На жаль, його не було. Все практично починається спочатку. Дуже шкодую, що ми зіграли внічию. "Динамо" грало з дуже хорошою командою, в якій зібрані висококласні гравці, і якими керує прекрасний тренер. Проте, думаю, сьогодні ми повинні більше переживати через нічию. Попереду ще три гри, і в нашій групі, враховуючи перемогу "Рубіна" в Барселоні, ще абсолютно нічого не ясно.

- Так складається календар, що по два домашні матчі ще доведеться зіграти "Динамо" і "Рубіну". Чи бачите ви в цьому перевагу, і чи не розвіється міф про те, що в нашій групі є два гранди і два клуби, які змагаються за третє місце?

- Річ у тому, що "Інтер" і "Барселона", як би ми з вами не задирали носи, клуби з багатими традиціями і дійсно вони спочатку вважалися фаворитами. Але і "Динамо", і "Рубін" намагаються зарекомендувати себе. Спочатку наша група вважалася найсильнішою, що і підтверджують нинішні результати, тут зібрані виключно чемпіони своїх країн. Я вважаю, що і сьогодні "Інтер" з "Барселоною" залишаються великими грандами. У нас же молода команда, яка тільки робить свої перші кроки, багато гравців лише освоюють для себе великий футбол, і я вважаю, що у нас є перспектива.

- Чи здивував вас сьогодні "Інтер"?

- Ми дуже ретельно розбирали гру "Інтеру", зокрема їх останній матч з "Дженоа", тому прагнули зіграти достатньо строго. Єдина помилка в першому таймі, коли був порушений тактичний план - флангові гравці Маграо і Єрьоменко пішли в атаку, чого не варто було робити, - внаслідок чого ми попалися на швидкій контратаці, улюбленій манері гри "Інтера". Саме ці моменти ми постаралися врахувати, і за винятком пропущеного м"яча, все складалося для нас позитивно.

- Чи не здалося вам, що після перемоги над "Дженоа" (5:0) "Інтер" дуже байдуже поставився до сьогоднішнього матчу, за що мав бути не одного разу покараний?

- Я навіть не хочу відповідати на це питання. Мені здається, що на такому рівні, коли мова йде про престижі клубу і країни, ні про яку недооцінку не може бути мови.

- Чи не вважаєте ви, що в деяких моментах Богуша підвели нерви?

- Я задоволений діями всіх гравців, починаючи від воротаря і закінчуючи футболістами, що вийшли на заміну. Всі провели блискучий матч, відчувалося, що у нас справжня команда, була незвичайна згуртованість. Це стосується всіх без виключення гравців.

- Чи правда, що Мілевський сьогодні грав не зовсім здоровим? І коли чекати повернення в стрій Шовковського і Гіоане?

- По Шовковському і Гіоане що-небудь сказати складно. Після повернення до Києва вже будемо точно знати, наскільки вони готові. Що стосується Артема, дійсно, ще вчора він був трохи застуджений, проте, сьогодні провів просто блискучий матч.

- Здалося, що в другому таймі Мілевський гальмував розвиток атак. Ви його не замінили, через брак виконавців чи тому що Алієв не може зараз повноцінно замінити Артема?

- А чому саме Алієв, скажіть мені, будь ласка?

- Футболіст, який може зіграти на створення атаки.

- Ви знаєте, все визначає головний тренер, зокрема склад і тактику на гру. А у кожного вболівальника є своя думка, свій варіант складу, всі знають, коли і кого необхідно міняти. Повторюся, сьогодні Мілевський зіграв блискуче, провівши дуже хороший матч. Тому, природно, він грав до кінця. А в кінцівці була зроблена тактична заміна.

ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «"Шкодую, що ми зіграли внічию" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути