понеділок, 26 жовтня 2009 08:27

"Закарпаття" заслужило нічию" - Луческу

"Закарпаття" заслужило нічию" - Луческу

Після матчу "Закарпаття" - "Шахтар" (1:1) головний тренер "гірників" Мірча Луческу висловив свою думку про гру, в якій його команда втратила очки...

- Господарі поля заслужили це очко, вони билися за нього, було видно, що вони віддавали всі свої сили. В якійсь мірі нам було складно створювати гольові моменти на цьому полі. На початку гри воно здавалося нормальним, але потім стало дуже і дуже грудкуватим. Напевно, тим, хто щось створює, важче, ніж тим, хто намагається оборонятися. Звичайно, я не задоволений і результатом, і діями деяких наших футболістів.

Після "Тулузи", в грі з якою нам довелося витратити багато сил, я ухвалив рішення поміняти багато гравців і дати можливість зіграти іншим. Тим більше, нас чекає гра з київським "Динамо". Хоча пробачення нам немає! Майже всі, хто вийшов сьогодні на поле - гравці національних збірних. Я дуже незадоволений тим, як вони підготувалися до цієї гри, і тим, як вони виглядали на футбольному полі. Зрозуміло, що за все несу відповідальність тільки я, адже це я прийняв таке рішення. Думаю, деякі з тих, хто сьогодні грав, не показали, що відповідають рівню "Шахтаря".

- Ви часто посилаєтеся на погану якість поля. Але сьогодні не тільки воно було тому провиною?

- Я ж говорив, що на початку гри воно було прекрасним. А зараз подивіться. Дуже багато технічного браку з"явився, коли поле стало грудкуватим. Будь-який м"яч потрібно було контролювати, робити два-три зайві торкання.

- Ви ділите пріоритети за турнірами: у Лізі Європи ви йдете без втрат, але в чемпіонаті України втрачаєте очки. Недооцінюєте суперника?

- Якраз тому я і поміняв гравців. Адже ті, хто грав проти "Тулузи", могли вийти розслабленими. Тому грали футболісти, які не брали участь в тому матчі, вони повинні були бути більш мотивованими. За великим рахунком, в тому поєдинку брали участь Адріано і Вілліан, якого ми поміняли після першого тайму. Знаєте, поле було не те щоб грудкувате, а дуже згладжене, і це впливає на м"язи. Але знову ж таки, я говорю це не на виправдання нам.

- Містере Луческу, особливо впадали в очі проблеми в центрі оборони...

- Була велика невпевненість в центрі оборони нашої команди. Іщенко здійснював зовсім не обов"язкові фоли, він не не був спокійним. А щодо Чижова мені складно сказати, чи був це фол останньої надії. Якщо так, то, зрозуміло, вилучення було виправдане.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Закарпаття" заслужило нічию" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути