Ексклюзиви
середа, 09 лютого 2011 09:31

"За якістю гри ми румунів переграли, за рахунком — ні" — Калитвинцев

"За якістю гри ми румунів переграли, за рахунком — ні" — Калитвинцев

Національна команда України за якістю гри переграла збірну Румунії, а от за рахунком - ні.

Про це після матчу заявив тренер команди Юрій Калитвинцев.

"Що стосується гри - я це сказав хлопцям у роздягальні, - секундна втрата концентрації перетворюється на те, що ми бачили. За якістю гри ми румунів переграли, за рахунком - ні. Пенальті - це справа така, ми не звертали на це увагу. Навіть якщо б програли, хоча я в це не вірив - розмова після матчу була б такою самий, як і зараз", - сказав він.

"Це був прекрасний спаринг для футболістів наших єврокубкових команд, для всієї нашої збірної в цілому. Найголовніше, що обійшлося без травм. Ні одна, ні інша команда не хотіла програти. Дай Бог, щоб було більше таких спарингів", - зазначив Калитвинцев.

На запитання, чи планував він робити заміну голкіпера перед серією пенальті, наставник відповів: "Думаю, хвилин за п'ять до кінця матчу ви всі її планували. Головне було пояснити хлопцям, навіщо ми їм кричали вибити м'яч за межі поля. Добре, що Саша встиг переодягтися і вийти на поле".

Нагадаємо, у рамках кіпрського турніру Cyprus Cup збірна України зустрічалася з командою Румунії. У основний час матч завершився внічию 2:2, а у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися українці — 4:2.

За матеріалами Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «"За якістю гри ми румунів переграли, за рахунком — ні" — Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути