вівторок, 08 лютого 2011 09:55

Калитвинцев визначився з "кістяком" збірної

Калитвинцев визначився з "кістяком" збірної

Більшість гравців національної збірної України, які 8-9 лютого зіграють на міжнародному турнірі на Кіпрі, складуть "кістяк" команди на чемпіонаті Європи 2012 року. Про це заявив в.о. головного тренера збірної Юрій Калитвинцев.

"З тих, кого вдалося зібрати - це найсильніший склад. Звичайно, зміни будуть. Це не остаточний список, але з "кістяком" команди ми вже практично визначилися. Трохи раніше ми хотіли стабілізувати склад, але не змогли. На те були об'єктивні причини - хвороби, гри за "молодіжку". Завдяки цим проблемам ми змогли подивитися велику групу людей. Не вистачає зараз Андрія Шевченка. Я ледве умовив його не летіти сюди, тому що з його травмою не можна робити перельоти більше ніж 1,5 години. Нема чого посилювати травму", - сказав Калитвинцев.

Тренер також зазначив, що завдання виграти турнір за будь-яку ціну перед командою не стоїть.

"Хоча хотілося б. Було б непогано почати новий рік з перемоги. Наше завдання - за 2011-й рік награти тих людей, на яких ми будемо розраховувати надалі", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні збірна України зіграє перший матч на турнірі "Cyprus Cup" проти команди Румунії. Початок гри о 20:30, пряма трансляція на "Інтері".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев визначився з "кістяком" збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути