середа, 22 жовтня 2008 13:29

"З такою грою нам пряма дорога у фінал" - захисник "Арсенала"

Захисник "Арсенала" Мікаель Сільвестр після перемоги в матчі Ліги чемпіонів проти "Фенербахче" (5:2) заявив, що його команда зможе дійти до фіналу, якщо продовжить демонструвати такий же рівень футболу, як у вчорашній зустрічі.

Цей успіх став першим для француза в головному кубковому турнірі Європи у складі лондонського клубу. Колишній футболіст "Манчестер Юнайтед" пропустив старт сезону через травми і вчорашній гостьовий поєдинок проти чемпіонів Туреччини став лише другою його грою за "канонірів".

"Якщо продовжимо грати в тому ж дусі, то зможемо дійти до фіналу, - цитує Сільвестра офіційний сайт УЄФА. - Ми знали, що здатні діяти результативно, але не розраховували засмутити господарів аж п"ять разів. Завжди важко забивати голи на самому початку зустрічі, але в матчі з турецькою командою нам вдалося зробити це двічі.

Варто віддати належне "Фенербахче": не дивлячись на пропущені голи, вони продовжували атакувати і створили немало проблем для нашої оборони. Дуже важливо якнайскоріше забезпечити собі перше місце в групі, щоб краще підготуватися до стадії плей-офф".

sport-express

Зараз ви читаєте новину «"З такою грою нам пряма дорога у фінал" - захисник "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути