пʼятниця, 21 травня 2010 09:45

"З Шевченка може вийде хороший тренер" - Газзаєв

"З Шевченка може вийде хороший тренер" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв розповів про спільну роботу з Андрієм Шевченком.

"За рік роботи у мене до нього не було жодної претензії. Ніяких проблем. Він не лише професіонал з великої букви, але ще і дуже приємна у спілкуванні людина. Ніякої зіркової хвороби, ніякого гонору. У цьому, напевно, і полягає його велич", - говорить наставник "Динамо".

У Києві розраховують, що через кілька років Шевченко стане тренером і зможе очолити "Динамо". Ви бачите в ньому задатки для цієї роботи? Адже, як показує практика, великі футболісти далеко не завжди стають геніальними тренерами.

Щодо того, яку професію обере Шевченко після того, як повісить бутси на цвях, Валерій Георгійович не знає, але вважає, що на тренерському терені справи у форварда "Динамо" повинні піти.

"Андрій - великий гравець, але колись і йому доведеться повісити бутси на цвях. Яким буде його подальший життєвий шлях, яку професію він обере, я не знаю. Але впевнений, що з нього може вийти хороший тренер. Андрій - дуже вдумлива і уважна людина, він здатний впоратися з цією непростою роботою. Було б бажання", - упевнений Газзаєв.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"З Шевченка може вийде хороший тренер" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути