середа, 25 листопада 2009 09:04

"З динамівських гравців узяв би Мілевського" - Бердиєв

"З динамівських гравців узяв би Мілевського" - Бердиєв

Представляємо вашій увазі післяматчеву прес-конференцію головного тренера "Рубіна" Курбана Бердиєва.

- Я думаю що сьогодні була нічийна гра. Нереалізовані моменти були і у нас, і у киян. Але я задоволений цим результатом і цією грою.

Заміна Шаронова не була плановою. Він отримав травму, і тому я його змінив. На жаль, Салуквадзе останнім часом не мав багато ігрової практики. Саме тому після того, як з поля пішов Шаронов, в обороні у нас виникло кілька неприємних моментів.

Що стосується того, що я сьогодні був в одному піджаку, то якщо чесно, в такій обстановці мороз не відчувається.

Чи слабо зіграв Бухаров? Я не думаю так. Я задоволений його рухом, та й взагалі він виходить на свій пік, шкода тільки, що сезон вже закінчується. А взагалі я думаю, що варто також віддати належне обороні "Динамо".

Бистров, якого я випустив на поле, дуже добре увійшов у гру. Можливо його навіть слід було випустити трохи раніше.

Що стосується нашої підготовки до останньої гри в Лізі чемпіонів, то третього числа ми летимо в Барселону, де і будемо готуватися до гри з "Інтером". Я планую провести декілька товариських поєдинків своєї команди.

Я звичайно ж у курсі, що незабаром у мусульманському світі буде дуже велике свято, і я планую відзначати його так само, як і всі мусульмани. Але сам я барана різати не буду, оскільки робити цього я не вмію.

Чого нам не вистачає для того, щоб перемагати в домашніх іграх Ліги чемпіонів? Я думаю, що в першу чергу агресії в атаці. Тим більше буде складно, якщо піде Домінгес. Але ми хочемо його залишити, а також шукаємо нових гравців такого ж плану. У будь-якому випадку, якщо він піде, йому потрібно знайти гідну заміну.

Бажання тренувати російську збірну в мене не виникало.

Про те, хто залишить команду після цього сезону, на даний момент ще дуже рано. Я думаю, що про це можна буде говорити тільки після того, як ми зіграємо останню гру в Лізі чемпіонів.

Я вважаю, що погода сьогодні перешкодила і нам, і "динамівцям".

Якщо б мені можна було взяти одного з динамівських гравців, то це був би Мілевський.

Якщо міркувати, який із домашніх поєдинків, а ми ж всі три зіграли внічию, для нас був найбільш складним, то я думаю, що це поєдинок проти "Інтера". У цій грі нам потрібно було показати свій статус, і саме цим він був складний.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"З динамівських гравців узяв би Мілевського" - Бердиєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути