четвер, 10 грудня 2009 17:42

"Вольфсбург" не оскаржуватиме результат матчу з ЦСКА

"Вольфсбург" не оскаржуватиме результат матчу з ЦСКА

Німецький клуб "Вольфсбург" відмовився від ідеї подавати апеляцію на результат матчу Ліги чемпіонів з ЦСКА (1:2), що відбувся 25 листопада в Москві, повідомляє "Советский спорт". Раніше "Вольфсбург" розглядав можливість апеляції у зв"язку з дискваліфікацією двох гравців ЦСКА - Сергія Ігнашевіча і Олексія Березуцького.

Як розповів керівник прес-служби німецького клубу Герд Форс, подати апеляцію на результат матчу в Москві неможливо, оскільки гравці ЦСКА не пройшли допінг-контроль не після цієї гри, а після виїзної зустрічі з "Манчестер Юнайтед" (3 листопада).

Форс додав, що з 2009 року регламент УЄФА змінився: тепер дискваліфікувати всю команду можуть тільки після виявлення допінгу у трьох і більше, а раніше мінімальна кількість футболістів складала два.

7 грудня Ігнашевіч і Березуцький були дискваліфіковані на невизначений термін і 8 грудня пропустили матч Ліги чемпіонів проти "Бешикташа" (2:1). Ухвала про покарання футболістів буде винесена на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА 17 грудня.

ЦСКА пояснив ситуацію, що склалася, технічною помилкою, допущеною медичним персоналом клубу при проходженні допінг-контролю. У заяві на офіційному сайті армійців говориться, що Ігнашевіч і Березуцький лікували простуду дозволеними ліками, але лікарі не повідомили УЄФА про їх використання.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Вольфсбург" не оскаржуватиме результат матчу з ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути