середа, 09 грудня 2009 16:45

ЦСКА не буде виключений з Ліги чемпіонів

ЦСКА не буде виключений з Ліги чемпіонів

Московський ЦСКА, два футболісти якого – Сергій Ігнашевич та Олексій Березуцький – не пройшли допінг-контроль, не буде виключений з Ліги чемпіонів. Цю інформацію підтвердили в УЄФА.

Що стосується Ігнашевича і Березуцького, то їм у залежності від обставин може бути оголошено догану без дискваліфікації, а може бути винесена дискваліфікація на строк до двох років. Рішення у справі футболістів ЦСКА 17 грудня винесе контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА.

Нагадаємо, що 9 грудня деякі британські ЗМІ повідомили, що якщо Ігнашевич і Березуцький будуть визнані винними в застосуванні допінгу, то ЦСКА може бути виключений з Ліги чемпіонів.

Зокрема, BBC News і The Times посилалися на регламент УЄФА, хоча насправді в ньому йдеться, що клуб може бути дискваліфікований в тому випадку, якщо на допінгу попалися більше двох гравців. Якщо у вживанні заборонених препаратів викрито більше одного футболіста, то додатковий допінг-контроль повинна пройти вся команда.

В даний час обидва захисника "армійців" тимчасово усунені від участі у всіх матчах. Вони пропустили гру шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів ЦСКА проти "Бешикташа". Матч відбувся 8 грудня у Стамбулі та завершився перемогою ЦСКА з рахунком 2:1. Російський клуб вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА не буде виключений з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути