середа, 09 грудня 2009 08:01

Московський ЦСКА пробився до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Московський ЦСКА пробився до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Московський ЦСКА в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів обіграв турецький "Бешикташ" з рахунком 2:1 і вийшов до 1/8 фіналу турніру.

Турки активно почали зустріч і створили кілька небезпечних моментів біля воріт голкіпера ЦСКА Ігоря Акінфеєва. "Армійці" в свою чергу періодично проводили гострі контратаки, проте гол командам забити не вдавалося. У кінцівці першого тайму рахунок було відкрито: на 41-ій хвилині гол забив півзахисник ЦСКА Мілош Красіч.

У другому таймі турецькі футболісти продовжили тиснути на ворота армійців і на фінальному відрізку зустрічі зуміли зрівняти рахунок. Автором гола на 86-ій хвилині став Бобо.

Пропущений гол, однак, ніяк не вплинув на турнірне становище в групі B, оскільки в паралельному матчі "Манчестер Юнайтед" вів у рахунку проти німецького "Вольфсбурга" - головного суперника ЦСКА за вихід в 1/8 фіналу.

Тим не менше "армійці", яким для виходу в наступну стадію достатньо було не пропустити, перевиконали план, забивши в доданий час і тим самим забезпечивши собі місце в 1/8. Автором переможного голу став Євген Алдонін.

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Вольфсбург" завершився перемогою англійців з рахунком 3:1. Хет-трик у матчі оформив нападник манкуніанців Майкл Оуен. Таким чином, "Манчестер" набрав 13 очок і вийшов до 1/8 з першого місця групи. Слідом за ним у наступну стадію вийшов московський ЦСКА, в активі якого 10 очок.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА пробився до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути