понеділок, 29 червня 2009 13:56

"Віталій Кличко вимагав 70% призового фонду" - менеджер Валуєва

"Віталій Кличко вимагав 70% призового фонду" - менеджер Валуєва

Борис Дімітров, менеджер чемпіона світу WBA у важкій вазі Миколи Валуєва, повідомив, що Віталій Кличко зажадав 70% призового фонду за поєдинок Кличко - Валуєв. Дімітров наполягає на рівному розділі гонорару.

"Фінансова сторона питання при організації поєдинків такого рівня є визначальною", - сказав менеджер російського боксера Борис Дімітров. "Природно, інтереси Валуєва повинні бути дотримані від і до, і саме на цьому ми наполягатимемо при проведенні переговорів з промоутерською компанією братів Кличків.

Я вважаю, що оскільки обидва боксери зараз офіційно носять титули чемпіонів світу з різних версій, то було б справедливо розділити призовий фонд порівну."

Нещодавно менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що битися з Валуєвим не планує жоден з братів Кличків. За словами Бенте, Клички хочуть проводити поєдинки з боксерами, здатними привернути інтерес ЗМІ і уболівальників, - наприклад, з американцем Крісом Арреолою або англійцем Девідом Хеєм.

За словами Бенте, поєдинок одного з братів Кличків з Валуєвим можливий на початку 2010 року і відбудеться тільки в тому випадку, якщо росіянин захистить свій титул в поєдинку з американцем Джоном Руїсом.

Менеджер братів Кличків також відзначив, що титул чемпіона світу WBA для його клієнтів не представляє особливого інтересу, тому що Володимир Кличко вже нокаутував "тимчасово недіючого чемпіона" WBA Чагаєва, який переміг Валуєва в 2007 році.

За матеріалами LIFE.RU, Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Віталій Кличко вимагав 70% призового фонду" - менеджер Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути