вівторок, 09 вересня 2008 10:39

"Виграємо перші матчі - станемо лидерами групи" - Хіддінк

Наставник збірної Росії з футболу Гус Хіддінк вважає, що стартові поєдинки відбірного турніру до ЧС-2010 стануть для команди вирішальними.

- Найважливіше добре стартувати, - цитує Хіддінка "Советский спорт". - Якщо ми зможемо взяти восени всі домашні очки та "зачепитися" в Німеччині, ми будемо на чолі нашої групи. А це перевага в усіх відношеннях, і насамперед моральному. Пам"ятаєте, як ми стартували у відбірковій групі до Євро-2008? Ми втратили важливі домашні очки. Потім довелося створити не одне диво, щоб вибратися з ями, в яку ми себе загнали. У результаті найважливішою грою циклу стала остання виїзна гра з Андоррою. Архіважливою! Отже про "карликів" - Ліхтенштейн і Азербайджан - теж забувати не можна.

Нагадаємо, найближчий матч росіяни проведуть 10-го вересня на стадіоні "Локомотив" проти Уельсу. Потім - 11-го жовтня зіграють в Німеччині, а 15-го приймуть фінів.

"Sportbox.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Виграємо перші матчі - станемо лидерами групи" - Хіддінк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути