Ексклюзиви
середа, 18 липня 2007 16:28

"Вест Хем" і "Манчестер Юнайтед" не домовилися про перехід Тевеса

Перехід нападаючого лондонського "Вест Хема" Карлоса Тевеса до "Манчестер Юнайтед" знову відкладається. Він вже узгодив деталі особистого контракту зі своїм майбутнім клубом, де отримуватиме 90 тис. фунтів на тиждень, проте керівництво прем"єр-ліги вимагає, щоб операція була здійснена між клубами, а компанією MSI, що володіє правами на аргентинця..

Напередодні відбулася зустріч представників клубу – президент "молотобійців" Еггерт Магнусон в Лондоні провів переговори з делегацією "МЮ" на чолі з адвокатом Морісом Уоткінсом. Проте сторони не змогли досягти угоди, повідомляє championat.ru  з посиланням на англійську Guardian.

"Вест Хем" заборонив проводити медогляд Тевеса, поки "МЮ" не заплатить гроші за футболіста. Згідно правил Прем"єр-ліги, гравець дійсно не може пройти медогляд в іншому клубі, якщо його нинішня команда не дасть на це дозвіл.

Зараз ви читаєте новину «"Вест Хем" і "Манчестер Юнайтед" не домовилися про перехід Тевеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути