пʼятниця, 31 липня 2009 09:58

"Вболівальники допомогли збірній вийти у фінал" - Калитвинцев

"Вболівальники допомогли збірній вийти у фінал" - Калитвинцев

Обігравши в півфінальному поєдинку Євро-2009 (U-19) збірну Сербії (3:1), юнацька збірна України, яку очолює Юрій Калитвинцев, вийшла у фінал чемпіонату Європи, який, нагадаємо, проходить в Україні - на полях Донецька і Маріуполя. Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів команд.

Юрій Калитвинцев, головний тренер збірної України:

"Не сказав би, що швидкий гол сильно вплинув на хід матчу. Коли ми грали з англійцями, то теж швидко вийшли вперед, але у результаті всього лише зіграли внічию. Перед матчем ми поставили собі мету і досягли її. Ні для кого не було секретом, що збірна Сербії дуже сильна, тому нам не довелося багато говорити з нашими футболістами.

Ми просто дали їм необхідну інформацію, і вони зробили те, що повинні були зробити. Ми б хотіли подякувати вболівальникам, які підтримували нас. Дізнавшись вчора, що на стадіоні не залишилося вільних місць, я був приємно здивований. Здорово, коли гравці відчувають таку підтримку. Уболівальники дуже допомогли нам. Мені б не хотілося говорити про якість нашої гри в цьому матчі, тому що я не зовсім задоволений тактичним боком наших дій. Важливо тільки те, що ми досягли бажаного результату".

Александар Станоєвіч, головний тренер збірної:

"Перш за все, я хочу привітати збірну України. Це фізично дуже сильна команда, що заслужила місце у фіналі. Сьогодні була фантастична атмосфера. Ми знали, що на матч України прийде повний стадіон, і саме тому хотіли зіграти з господарями. Нам не пощастило, що ми пропустили на першій хвилині, тому що після цього ми так і не змогли налагодити свою гру.

Сьогодні у нас були багато можливостей виконати "стандарти", але вони не були такими небезпечними, як в попередніх іграх. У складі суперника хотів би відзначити Дениса Гармаша. Не тільки тому що він забив два голи, але через його технічну оснащеність. В цілому я задоволений своїми гравцями. Вони віддали всі сили. Всі матчі ми провели майже одним і тим же складом і тому не могли змагатися з українцями в плані фізичних кондицій".

За матерыалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Вболівальники допомогли збірній вийти у фінал" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути