Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 10:33

"Важко повірити, що Маркевич так вчинив" - Пучков

"Важко повірити, що Маркевич так вчинив" - Пучков

Як вже повідомлялося, після недільного матчу 8-го туру чемпіонату України з харківським "Металістом" наставник сімферопольської "Таврії" Сергій Пучков підійшов до лавки запасних харків"ян подякувати за гру і потиснути руку Мирону Маркевичу. Проте головний тренер гостей у відповідь покрив колегу матом. Через день після інциденту Пучков заявив, що насилу вірить, що такий інцидент дійсно відбувся.

"Що між нами відбулося - не коментуватиму, - цитує Пучкова "Спорт-Экспресс в Украине". - Не хочу піднімати зайвий шум. Одне можу сказати: досі важко повірити, що такий досвідчений і авторитетний фахівець, як Маркевич, міг дозволити собі подібне. Якщо вважатиме потрібним, хай вибачається, якщо ні - хай це залишиться на його совісті".

На прес-конференції після закінчення згаданого поєдинку Маркевич списав свій вчинок на емоції, при цьому жорстко розкритикував арбітраж Сергія Даньковського, а гру "Таврії" охарактеризував декількома словами: "Б"є вперед і бігає".

"А ось це вже дуже, - відреагував Пучков на останню заяву наставника "Металіста". - Ще в першому таймі ми створили три реальні моменти, але, на жаль, підвела реалізація. Був ще епізод, коли на 20-ій хвилині Платон втік один на один. В цьому випадку арбітр зафіксував офсайд, якого не було і в помині: ми дивилися повтори, і зайвий раз в цьому переконалися.

А момент з призначенням пенальті - це вже на розсуд судді. Все відбувалося в динаміці: Едмар на розі штрафної обробив м"яч не вперед до воріт, а вбік. Джурічич виставив ногу і тут же її прибрав, а бразилець вмить звалився на газон. Вважаю, це звичайна ігрова ситуація, і на 100 відсотків сказати, що наш гравець фолив, звичайно ж, не можна".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Важко повірити, що Маркевич так вчинив" - Пучков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути