субота, 02 жовтня 2010 14:55

"Валенсія" слідкує за двома футболістами "Карпат"

"Валенсія" слідкує за двома футболістами "Карпат"
Півзахисники львівських "Карпат" Ігор Худоб"як (на фото) та Олег Голодюк потрапили в сферу інтересів іспанської "Валенсії".

Як повідомляє SportArena, селекціонер "летючих мишей" Жером Фулон був присутній позавчора на матчі 2-го туру групового турніру Ліги Європи між французьким ПСЖ і "Карпатами" (2:0). За даними видання, фахівець приїжджав до Парижа, щоб своїми очима подивитися на гру двох гравців львів"ян - Ігоря Худоб"яка та Олега Голодюка.

Крім того, очікується, що завтра Фулон планує побувати в Україну, щоб знову побачити згаданих виконавців у справі - на цей раз в матчі національної першості "Карпати" - "Металіста".

Якщо обидва футболісти справлять на селекціонера хороше враження, "Валенсія" вже найближчим часом почне переговори про перехід гравців. При цьому завданням-мінімум для іспанського клубу стане оформлення трансферу Худоб"яка, який, нагадаємо, також знаходиться у сфері інтересів селекційної служби київського "Динамо".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" слідкує за двома футболістами "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути