Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 11:27

Букмекери як і раніше не вірять в "Карпати"

Букмекери як і раніше не вірять в "Карпати"

Київське "Динамо" є фаворитом у матчі другого туру групового раунду Ліги Европи-2010/2011 проти тираспольського "Шерифа" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill".

На перемогу української команди ставки приймаються як 2,20 до 1 (чим менше коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога тіраспольчан оцінюється коефіцієнтом 3,20 до 1. Нічийний результат - 3,40 до 1.

Вірять букмекери і у перемогу "Металіста" над голландським ПСВ. Шанси харківської команди оцінили коефіцієнтом 2,50 до 1, тоді як голландської - 2,87 до 1. Нічийний результат - 3,20 до 1.

А ось "Карпатам", як і два тижні тому, знову пророкують фіаско на цей раз в матчі з ПСЖ. На перемогу французів ставки приймаються як 1,40 до 1, тоді як успіх львів"ян оцінюється коефіцієнтом 9,00 до 1. Нічия - 4,20 до 1.

Нагадаємо, матч "Шериф" - "Динамо" відбудеться сьогодні в Тирасполі в 22:00. О 20:00 в Парижі почнуть свій матч ПСЖ і "Карпати", в цей же час у Харкові вийдуть на поле "Металіст" і ПСВ.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Букмекери як і раніше не вірять в "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути