Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 10:17

Ліга Європи. Розклад трансляцій поєдинків українських команд

Ліга Європи. Розклад трансляцій поєдинків українських команд

30 вересня відбудуться матчі другого туру групового раунду Ліги Європи, в якому беруть участь три представники України.

Київські "Динамівці" зіграють на виїзді з тираспольським "Шерифом". "Шериф" і "Динамо" ніколи раніше в єврокубках не перетиналися. Крім того, кияни вперше змагатимуться з представником Молдови.

Динамівці стартували в груповому турнірі з домашньої нічиєї з білоруським БАТЕ, після якої головний тренер Валерій Газзаєв навіть мав намір піти у відставку, але президент клубу його не відпустив. "Шериф" у першому турі поступився в гостях "Алкмаару" - 1:2.

Наставник біло-синіх категорично не згоден з тим, що команда переживає кризу чи має функціональні проблеми. На його думку "команда показує змістовну гру, створює достатньо гольових моментів, проте не завжди їх реалізує". Нарікає при цьому на невдачу, брак досвіду, виконавської майстерності, травми. Але впевнений, що "все стане на свої місця". Викликає побоювання захист команди, який став ще більш уразливим після травми основного голкіпера Максима Коваля. Крім того, не зможе взяти участь в матчу Тарас Михалик - у гравця "Динамо" застуда.

Також виїзну гру проведуть львівські "Карпати", які вирушили в гості до ПСЖ. Львів"яни у першому турі чинили гідний опір дортмундської "Боруссії" (3:4), але не зуміли втримати навіть нічию. Французи почали турнір з мінімальної перемоги над "Севільєю". До майбутнього поєдинку "Карпати" підійшли не без втрат: у матчі з "Боруссією" отримав травму нападник "Карпат" Батіста, і як показало обстеження, бразилець вибув на півроку.

Харківський "Металіст" вдома прийме голландський ПСВ. Підопічні Мирона Маркевича почали груповий турнір з виїзного розгрому "Дебрецена" (5:0). і тепер мають намір продовжити переможну ходу на очах у своїх уболівальників у поєдинку з голландцями, які в першому турі зіграли внічию 1:1 з "Сампдорією". У лазареті харків"ян, як і раніше знаходяться Марко Девич і голкіпер Олександр Горяїнов.

Розклад телетрансляцій

ПСЖ - "Карпати"

Початок матчу о 20.00. Пряма трансляція на телеканалах "ICTV", "Спорт 1" та "НТВ+Наш Футбол"

"Металіст" - ПСВ

Початок матчу о 20.00. Пряма трансляція на телеканалах "Футбол", "Спорт 2" і "НТВ+Спорт Онлайн".

"Шериф" - "Динамо"

Початок матчу о 22.00. Пряма трансляція на телеканалах "ICTV" та "Спорт 1"

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Розклад трансляцій поєдинків українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути