Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2009 10:31

"В матчах з "Металістом" вже ми є фаворитом" - Вукоєвіч

"В матчах з "Металістом" вже ми є фаворитом" - Вукоєвіч

Півзахисник "Динамо" Огнен Вукоєвіч провів матчі з "Валенсією" на найвищому рівні, не давши розвернутися швидким хавбекам суперника. Після прильоту до Києва хорватський футболіст поділився враженнями про матч із "Валенсією", а також дав свій прогноз щодо майбутнього протистояння з харківським "Металістом".

- Огнене, протистояння з "Валенсією" було по-справжньому грандіозним і захоплюючим. Чи вірили ви в загальний успіх команди?

- Так, звичайно, всі ми вірили у вихід до наступного раунду. Це була блискуча перемога, яку буде вписано золотими літерами в історію ФК "Динамо" (Київ). Я дуже радий за команду, за президента, за тренера, а також за всіх уболівальників, які підтримують нас. Я гадаю, це наша спільна перемога.

Вважаю, в нас достатньо сильна команда, щоб грати і вигравати в Кубку УЄФА. Наступний суперник – харківський "Металіст", і в цих матчах, гадаю, вже ми є фаворитами. Втім, якщо в поєдинках з "Металістом" ми покажемо таку ж гру, як із "Валенсією", то особливих проблем із подоланням 1/8 фіналу в нас не буде.

- Напевно, єдине, що пригнічує, – це два м"ячі, пропущені після стандартних положень...

- Це правда. Незважаючи на те, що на останньому підготовчому етапі ми відпрацьовували подібні подачі, ми мали проблеми під час виконання суперником стандартних положень. Гадаю, найближчими днями тренерський штаб зробить більший акцент на цьому компоненті гри, і надалі будемо прагнути не припускатися подібних помилок.

- Можеш назвати футболіста "Валенсії", який більше за інших спричинив проблем "Динамо"?

- У "Валенсії" грають достатньо технічні і швидкі футболісти, передбачити дії яких інколи буває достатньо складно. Якщо виокремлювати когось персонально, то це, звичайно ж, Давид Вілья і Давид Сільва.

- На початку лютого в товариському матчі за національну збірну ти отримав серйозне розсічення брови. Проте, вже тоді сказав, що проти "Валенсії" зіграєш навіть із одним оком. Зараз вже не відчуваєш ніякого дискомфорту з цього приводу?

- Ні, абсолютно. Розсічення давало про себе знати лише перші три-чотири дні, після чого жодних проблем вже не відчував.

- "Динамо" подолало одну з найсильніших команд у розіграші Кубка УЄФА. Як вважаєш, в подальших раундах буде легше?

- Не хочу заглядати далеко наперед, але що стосується матчів із "Металістом", то на нас чекають важкі ігри. Це буде українське дербі, в якому ніхто не захоче поступатися дорогою. Хотілося б уже в першому матчі в Києві забезпечити собі перевагу перед повторним поєдинком, і сподіваюся, що наші вболівальники в цьому допоможуть, заповнивши вщент клубний стадіон.

- Також на "Динамо" чекає візит до Харкова в рамках чемпіонату України...

- Напруження боротьби в цьому поєдинку, гадаю, особливо не відрізнятиметься від поєдинків єврокубків. Якщо ми не програємо "Металісту", то більшою мірою доля золотих медалей української прем"єр-ліги буде вирішена на нашу користь.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"В матчах з "Металістом" вже ми є фаворитом" - Вукоєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути