субота, 28 лютого 2009 10:17

"Ми дуже сильно засмутили "Валенсію" - Сьомін

"Ми дуже сильно засмутили "Валенсію" - Сьомін

На початку року Юрій Сьомін був засмучений з приводу відміни Кубка Першого каналу. Команді довелося змінювати план підготовки, суперників. Але ЦСКА, "Зеніт", київське "Динамо", "Шахтар" і "Металіст", які повинні були взяти участь в ізраїльському турнірі, ніби змовившись, зробили крок до наступного раунду Кубка УЄФА. Його тепер якраз не в Лігу Європи перейменовувати, а в Кубок Першого каналу...

- У нас в команді з цього приводу хлопці теж жартують, - говорить Сьомін. - А я до цих пір шкодую, що відмінили турнір у Тель-Авіві. Хороших контрольних матчів нам дуже не вистачало.

Хочу подякувати Слуцькому та його "Крильям" (ця команда теж повинна була брати участь в Кубку Першого каналу), з якими ми грали напередодні зустрічі в Валенсії. Можна сказати, що поразка в грі з ними допомогла нам перемогти іспанців.

- Але перемогти так і не вдалося - нічия вдома, і на виїзді...
- А я вважаю, що ця нічия в Іспанії як перемога. До речі, перед жеребкуванням 1/16 фіналу я говорив Резо Чохонелідзе (гендиректору "Динамо". - ред.), який виїжджав на неї: "Головне, щоб "Валенсія" не дісталася"...

- Вийшло навпаки.
- І я радий, що ми були сильнішими. Не дивлячись на те, що іспанський чемпіонат не зупиняється, а за "Валенсію" грає кілька чемпіонів Європи. Цей клуб за силою у Кубку УЄФА я б поставив на друге місце після "Мілана" (італійці також не пройшли далі, поступившись "Вердеру").

Лігу Європи варто перейменовувати у Кубок Першого каналу.

- У 1/8 фіналу Кубка УЄФА одразу п"ять клубів з Росії та України. Як ви це поясните?
- Росте рівень команд. Подивиться, які клуби пройшли росіяни та українці!

- "Тоттенхем", "Астон Віллу", які грали дублюючими складами. Складається враження, що багатьом європейським клубам Кубок УЄФА не потрібен.
- Я не вірю в це. І переконався на своєму досвіді. Бачив, якою трагедією став для "Валенсії" невихід до наступного раунду.

- До речі, з "Металістом" вам грати не тільки в Кубку УЄФА, але і відновлювати чемпіонат України в найближчий день.
- Така доля. Але "Металіст" дійсно гарний клуб. Вони ж у Кубку УЄФА не програли жодної гри! Упевнений, в країні буде величезний ажіотаж навколо цих матчів.

football.ua, Советский cпорт

Зараз ви читаєте новину «"Ми дуже сильно засмутили "Валенсію" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути