субота, 28 лютого 2009 14:35

Єрьоменко зізнався, що динамівці побоюються "Металіста"

Єрьоменко зізнався, що динамівці побоюються "Металіста"

Півзахисник київського "Динамо" та збірної Фінляндії Роман Єрьоменко задоволений тим, що в 1/8 фіналу Кубка УЄФА його команда має зустрітися з "Металістом". За словами футболіста, він не став би називати фаворитом "біло-блакитних".

"Добре, що зустрінуться два українські клуби. Це радує, тому як один з них неодмінно вийде до чвертьфіналу. Не став би стверджувати, що саме ми є фаворитами. Думаю, обидва матчі - у Києві та Харкові - будуть напруженими. Ми зіграємо з гідним суперником. Так сталося, що у березні зустрінемося з "Металістом" тричі. Через кілька днів зустрінемося з харків"янами у межах національного чемпіонату", - цитує Єрьоменка офіційний сайт Фінського футбольного союзу.

Довідка від "Gazeta.ua":

Рома́н Єре́менко (рос. Ерёменко Роман Алексеевич, фін. Roman Eremenko, нар. 17 березня 1987, Москва) — фінський футболіст, півзахисник київського "Динамо" та збірної Фінляндії з футболу.

Влітку 2005 року підписав п"ятирічний контракт з італійським "Удінезе".

У 2007 році дебютував у збірній Фінляндії.

Старший брат Олексій — гравець раменского "Сатурну".

У серпні 2008 року успішно пройшов медичне обстеження і підписав на рік угоду про оренду у київському "Динамо". По закінченню строку оренди "Динамо" має першочергове право викупу контракту Єременко в "Удінезе", що діє до 2012 року. Єременко став першим київським динамівцем з досвідом гри в італійській серії "А", і першим легіонером з Фінляндії.

У Лізі чемпіонів дебютував 17 вересня 2008 року, коли київський клуб приймав на своєму полі лондонський "Арсенал". Того ж тижня Роман і вперше відзначився в українській Прем"єр-лізі, де у матчі з одеським "Чорноморцем", на 8-ій хвилині замкнув передачу від Тіберіу Гіоане.

Свій перший гол у Лізі чемпіонів УЄФА Роман забив 10 грудня 2008 року у грі проти турецького "Фенербахче", тим самим допомігши київському "Динамо" гарантувати третє місце у групі і продовжити змагання за Кубок УЄФА.


Сhampion.com.ua, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Єрьоменко зізнався, що динамівці побоюються "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути